On estem?

És ben cert que la localització de Mas Huix us farà sentir en ple contacte amb la natura, però també podeu aprofitar la vostra estada per visitar ciutats i llocs molt interessants. La nostra ubicació farà que pugueu descobrir pobles i llocs amb encant. El municipi més proper és Santa Coloma de Farners, una població que està a només 20 minuts i on trobareu tot tipus de serveis.

Rutes de senderisme

Rutes de muntanya, de diferents nivells de dificultat dins la mateixa finca.

Ruta 1: El Mirador

1 km / 20 min.

Ruta 2: Camí de l’Aqüeducte

1,5 km / 30 min.

Ruta 3: Ruta del Senglar

5 km / 2 h.

Ruta 4: Camí a les Roques del Rei

8 km / 4 h.

Bike friendly

La zona en què es troba la nostra masia és idònia per a esportistes i, especialment, per a amants del món del ciclisme de carretera i de muntanya. Podreu accedir a Mas Huix amb bicicleta de carretera i, un cop a la masia, podreu buscar diverses rutes de mountain bike per a gaudir de les muntanyes que ens envolten.

Sta Coloma de Farners

9,7 km

El municipi de Santa Coloma de Farners és el més proper a l’allotjament, i destaca per la seva oferta en serveis i activitats termals. També podreu visitar el Castell de Farners i passejar pel parc de Sant Salvador.

Girona

43 km

A només 43 km us espera Girona, una de les ciutats amb més encant de la zona. Podreu passejar pel Call Jueu, creuar l’Onyar a través dels seus emblemàtics ponts i visitar-ne la catedral.

Barcelona

117 km

La ciutat de Barcelona es troba a uns 100 km de Mas Huix, de manera que en menys d’1 hora i 30 minuts podreu arribar-hi per gaudir de la seva immensa oferta turística, cultural i gastronòmica.

Figueres

86 km

El museu dedicat al pintor surrealista Salvador Dalí és una de les principals atraccions d’aquesta ciutat empordanesa que trobareu a només 1 hora de camí del nostre allotjament rural.

Platja d'Aro

62 km

Situat al Baix Empordà i a 1 hora en cotxe de Mas Huix, Platja d’Aro és un municipi ideal per fer shopping i amb diverses atraccions turístiques. També destaca pel seu passeig marítim o la seva oferta gastronòmica i d’oci.

Tossa de Mar

63 km

Tossa de Mar és una antiga població de pescadors amb una gran tradició al voltant de la pesca i la gastronomia marítima. En només 1 hora podreu arribar a aquest municipi i descobrir el seu encant.

Palamós

78 km

La gastronomia, les platges i el port comercial són segells d’identitat de Palamós. Podreu arribar al municipi en només 1 h i aprofitar per comprar el peix fresc acabat d’arribar.

L'Escala

84 km

L’Escala és la localitat que acull les ruïnes de l’antiga ciutat greco-romana d’Empúries, sens dubte tota una atracció pels amants de la història. A més, les seves platges us sorprendran.

Activitats a Mas Huix

Perquè puguis gaudir de l’espai et proposem unes activitats que podràs llogar i practicar sense complicacions:

– Ioga, Salut integral i creixement vital de la mà d’Agda Sobrino, aquí hi trobaràs tota la informació.

– Deixa volar la imaginació i pinta el teu propi quadre amb en Judà Muñoz, informa-te’n.

Activitats properes a la nostra masia

Esports

Golf al PGA Catalunya a Caldes de Malavella

Centres termals

Magma i Termes Orion a Santa Coloma de Farners

Vichy a Caldes de Malavella

Activitats per a nens i joves

– Activitats per a nens i joves a La Selva de l’Aventura a Sant Hilari Sacalm