No s’admeten animals de companyia a la masia ni el seu accés a l’exterior ni a entorn de la mateixa.

Mas Huix està preparada i pensada per a trobades i petites celebracions familiars o de grups d’amics amb nens que vulguin passar un cap de setmana tranquil. No s’admeten lloguers per a festes d’altres tipus. S’ha d’informar abans de fer la reserva si es vol fer alguna celebració.

Es podrà fer ús de totes les habitacions comunes i instal·lacions de la masia. Pel que fa als dormitoris i banys interiors corresponents que no calguin, segons el nombre de persones de cada grup, quedaran tancats i no s’hi podrà accedir. A la masia només hi haurà el nombre de llits que correspongui segons el nombre de persones de cada grup, distribuïts a les habitacions tal com s’acordi unes setmanes abans de l’estada.

Fes clic aquí per veure la distribució de les habitacions.

No podran accedir a la masia ni a les seves instal·lacions un nombre major de persones a l’informat en el moment de confirmar la reserva.

La Capella estarà tancada i no es podrà visitar. Si esteu interessats en poder-la utilitzar consulteu les condicions i preu abans de confirmar l’estada.

La masia té calefacció a totes les seves estances, inclosa en el preu de l’estada.

A l’edifici La Pallissa, si hi voleu calefacció, consultar preu addicional.

La masia està totalment equipada i preparada per a grups de fins a 20 persones. Consulteu aquí els detalls de tot el que trobareu a la casa i del que haureu de portar.

Per confirmar la reserva cal fer ingrés en compte bancari de paga i senyal de l’import acordat en un termini màxim de 3 dies.

L’import restant de l’estada l’haurà d’abonar en efectiu el primer del grup que arribi a la masia el dia d’entrada.

Si prefereixen fer els pagaments de la totalitat de l’estada i de la fiança mitjançant transferència a compte bancari, només cal que ho facin amb suficient antelació perquè rebem el pagament dues setmanes abans de la data d’inici de l’estada.

El dia d’entrada acompanyarem al primer del grup que arribi a la masia i li ensenyarem tot el que us pugui caldre. En aquest moment s’ha de fer el pagament pendent de l’estada i el pagament de la fiança, si no s’ha fet anteriorment per transferència bancària.

Uns dies abans de l’estada s’haurà d’informar de l’hora prevista d’arribada del primer del grup per quedar d’acord en l’hora d’entrada.

S’ha de fer efectiva una fiança com a garantia per qualsevol desperfecte que es pogués produir o per despeses de neteja fora de l’habitual en cas que es deixés la casa en mal estat. El client un cop finalitzada la seva estada deixarà tots els elements mobles, estris i jocs de la casa on els ha trobat. La vaixella i estris de la cuina han de quedar nets, la nevera sense restes de menjar i les escombraries recollides en bosses tancades.

Aquesta fiança es pot entregar en efectiu en l’arribar a la masia o fent ingrés en compte bancari amb previsió per tal que el rebem una setmana abans de la data de l’estada. Aquesta fiança es retornarà mitjançant transferència bancària realitzada en un màxim de 48 hores des de la sortida de la masia si tot està correcte.

En cap cas es retornarà el pagament de la paga i senyal realitzada. Tampoc es retornarà en cas de circumstàncies fora del control del client o per causa major.

Abans de l’estada enviem al client un full de registre que s’ha d’omplir amb les dades de totes les persones del grup (Nom i Cognoms, NIF, data de naixement i nacionalitat) per tal que les puguem informar el mateix dia d’inici de l’estada a Mossos d’Esquadra complint així amb la normativa de Registre de viatgers establerta per la Policia de la Generalitat.

El propietari podrà sol·licitar el Document d’Identitat de les persones allotjades a la masia.

En l’arribar a la masia se signarà un document de responsabilitats amb els següents punts:

Es prohibeix l’allotjament i/o utilització de les instal·lacions de la masia i exteriors d’un nombre major de persones a l’acordat. Si es detecta que durant l’estada hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat, quedarà automàticament cancel·lada la reserva, poden procedir al desallotjament de la casa.

En cas de visites, incloent-hi les diürnes, cal consultar amb antelació si s’autoritzen i les tarifes extres.

El client té l’obligació d’informar al propietari de qualsevol desperfecte que s’hagi ocasionat.

En el cas de desperfectes els clients abonaran el cost dels desperfectes ocasionats al titular de l’establiment.

El client un cop finalitzada la seva estada deixarà tots els elements mobles, estris i jocs de la casa on els ha trobat. La vaixella i estris de la cuina han de quedar nets, la nevera sense restes de menjar i les escombraries ben recollides en bosses tancades.

Les persones que facin ús de la piscina ho faran sota la seva total responsabilitat.

Els menors hauran de ser acompanyats en tot moment dels seus progenitors, legals representants o guardadors de fet perquè seran els exclusius responsables de l’ús de la piscina, instal·lacions de la masia i exteriors per part de les persones menors.

L’establiment titular no contraurà cap responsabilitat per raó de cap mena d’accident que es pugui produir en l’ús de la piscina i altres instal·lacions per part dels usuaris.

No s’admeten animals de companyia

Hi ha servei de càtering, amb gran varietat de plats i menús que s’adapten al vostre gust i pressupost. També servei de cambrers. Aquest és un servei independent a la masia. Cal que confirmeu la disponibilitat d’aquest servei abans de fer la reserva de l’estada a la masia.

Fes clic aquí per veure els serveis de càtering

A la població de Santa Coloma de Farners hi trobareu tot el que us pugui caldre, diferents supermercats entre ells el Mercadona que us poden portar la comanda fins a la masia si els ho encarregueu anticipadament mitjançant la seva pàgina web.

Si voleu fer encàrrec a la carnisseria artesana de la nostra confiança només cal que ens ho consulteu, així com qualsevol altra informació que us pugui caldre.

Fes clic aquí per veure els establiments a Santa Coloma de Farners

A la masia NO hi trobareu:

· Equip de música
· Productes per la higiene personal

Barbacoa:

· Carbó
· Pastilles barbacoa i llumins per encendre foc

Piscina:

· Tovalloles de piscina (està prohibit l’ús de les tovalloles de bany que nosaltres proporcionem a l’exterior)
· Vasos de plàstic: A l’espai tancat que envolta la piscina no es poden utilitzar vasos o ampolles de vidre per la seguretat de totes les persones que l’utilitzeu, és per això que si hi voleu entrar begudes, hauríeu d’utilitzar vasos de plàstic

Cuina:

· Aigua per beure
· Paper de cuina
· Pastilles pel rentaplats
· Tovallons
· Estovalles (les taules són llargues i tenen protectors plastificats. Si preferiu estovalles de paper o altre tipus perquè sigui més còmode per a vosaltres les heu de portar)
· Copes. Només hi trobareu copes de cava. No hi ha copes de vi ni altres tipus
· Bosses per la brossa (si deixeu tota la brossa en bosses tancades nosaltres les recollirem)
· Productes alimentaris

Aquí trobaràs tot el que has de saber abans de la teva estada 

Galeria

Espais

Entorn