Mesures contra el COVID – MAS HUIX

 

A Mas Huix sempre hem extremat les mesures de neteja i higiene. Sempre hem preparat la masia i les seves instal·lacions tal i com ens agradaria trobar-ho com si fóssim nosaltres mateixos els que ens hi haguéssim d’allotjar. Ara continuarem igual però encara extremant més les mesures de desinfecció,  seguint els protocols recomanats, per tal que els grups puguin gaudir de les seves estades amb total seguretat.

Prenem mesures de Distanciament i de Protecció activa per a protegir totes les persones que vinguin a la masia:

Mesures de distanciament:

Com sempre, la masia i les seves instal·lacions es lloga sencera i sense espais compartits. 

Els propietaris de la masia som els que la gestionem directament, així és que per qualsevol gestió, manteniment de les instal·lacions o incidència/emergència, si calgués només vindríem nosaltres a la masia o tècnics de la nostra confiança.

Nosaltres sempre guardarem la distància de seguretat i portarem mascareta.

Per part dels clients el que us demanem és que hi hagi només una persona del grup que sigui la “interlocutora” amb que farem totes les gestions: per exemple al arribar a la masia serà a qui ensenyarem les instal·lacions i li explicarem tot el que pugueu necessitar i després aquesta persona ja serà qui expliqui i ensenyi tot a la resta del grup, així evitem l’aglomeració de totes les persones del grup a l’arribada.

Aquesta persona del grup que serà amb qui tindrem contacte haurà de portar mascareta i guardar la distància de seguretat quan ens trobem amb ella/ell.

Per assegurar els temps necessari de neteja i desinfecció, els clients hauran de sortir puntualment abans de l’hora de sortida acordada i respectaran igualment l’horari d’entrada. 

 
Mesures de prevenció activa :

Seguim els protocols de neteja i desinfecció marcats per l’Estat.

Tots els llençols i tovalloles es renten a mínim 60ºC destruint totalment el virus. A més, els llençols i tovalloles estan almenys una setmana sense utilitzar-se, nets i guardats sense cap ús. 

Durant la neteja i preparació de les cases tot el personal que hi intervé porta en tot moment mascareta de protecció i es renta les mans abans, durant i després de la neteja.

S’utilitza una solució de lleixiu que s’aplica per desinfectar totes les superfícies, comandaments, poms de portes i interruptors.

Els jocs de claus es desinfecten a cada estada amb la solució desinfectant.

L’aigua de la piscina es desinfecta amb clorador salí.

Hem eliminat objectes decoratius prescindibles com serien els coixins addicionals a sofàs.

Pel que fa a l’habitació de jocs infantil, no hi trobareu cap joguina, només hi haurà cuineta sense estris per jugar-hi i una taula infantil amb cadires. Ens sap greu però hem d’eliminar les joguines, jocs de taules, contes,…que anteriorment hi podíeu trobar per extremar la seguretat de les persones que visiten la masia i la seva salut.

 

Responsabilitat dels clients:

Els clients han de portar les seves màscares i gel hidroalcohòlic si els cal. Han de tenir en compte que l’ús de mascareta és obligatori si han d’anar a fer alguna compra o activitat a la població i si es precisés contactar amb els responsables de la casa.

En el cas que algun dels hostes tingui símptomes abans de venir a la casa és important que no vingui per la seva seguretat, la nostra i la de tots.

Si algun integrant del grup té símptomes durant o després d’haver-se allotjat a casa nostra avisa’ns per poder prendre les mesures adequades.

Si necessites fer una consulta mèdica que no requereixi d’atenció immediata pots trucar al 061.

Si necessites assistència mèdica urgent pots trucar a l’112 les 24 hores del dia.

Més informació al web de la Generalitat de Catalunya.